Over ons

Over ons

In het hartje centrum van Enter hebben we onlangs onze zevende zaak geopend. En daar doet Grand Café Seven haar naam dan ook eer aan. Een plek waar iedereen welkom is om langs te komen voor een lekker bakje koffie met vers gebak, een lunch, diner of om te borrelen!

De gerechten die u bij ons geserveerd krijgt zijn met zorg samengesteld en hebben een Amerikaanse tint. Zo kunt u tijdens de lunch genieten van een broodje pulled pork met een Seven’s homemade ice tea.

’s Avonds bent u van harte welkom voor een heerlijk diner. Bij Grand Café Seven hebben wij ‘the best burgers in town!’ Onze verse, huisgemaakte burgers zijn in allerlei soorten te bestellen. Een prachtige zwarte bun met crunchy chicken? Of een klassieke cheeseburger? Wij hebben ze allemaal! Ook hebben wij nog diverse Seven’s classics. Onze tip; neem met meerdere personen de fajita’s en deel deze! Een belevenis op zich, waarbij de geur van de fajita’s vanaf een sissend pannetje jullie kant op komt.

Voor een avondje uit met vrienden of familie zit u bij Grand Café Seven ook op de juiste plek. Ons brede assortiment aan speciaalbieren, authentieke cocktails, moderne mocktails en mooie wijnen zorgen voor een avond vol gezelligheid. Wat er tijdens zo’n avond niet kan ontbreken, zijn natuurlijk de borrelhapjes. Daarom hebben wij met zorg een heerlijke borrelkaart samengesteld met onder andere nacho’s pulled chicken, garlic bread, diverse loaded fries en een kaas- en worstplankje. Kunnen jullie nou niet kiezen? Ga dan voor onze goed gevulde borrelplank!

Zien we u binnenkort bij Grand Café Seven?

” Best memories are created eating burgers with friends “